Word partner


U bent op zoek naar oplossingen voor uw uitdagingen, wilt zich graag associƫren met innovatie of in contact komen met jong talent. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om partner te zijn van onze hackathons of challenges. Wij hebben de mogelijkheden voor u op een rij gezet.


Challenge partner
Hebt u een vraagstuk en wilt uw vernieuwende oplossingen? Wordt dan challenge partner. Minimaal 2 teams werken aan oplossingen voor u en presenteren deze aan de jury. Uw bedrijfsnaam komt terug in alle uitingen.


Award partner
De jury bepaalt welke teams er winnen. Met een mooie Award voor elk winnend team. We maken foto’s van de teams voor pers en social media. Vooraf publiceren wij uw bedrijfsnaam en partnership via onze social media kanalen.


Deelname met 2 professionals
Ontmoet talenten door twee of meer medewerkers in een team deel te laten nemen. Een snelle en aantrekkelijke manier om toekomstige medewerkers te ontmoeten.


Teamlinq
Deze app gebruiken teams tijdens de hackathon om online contact te leggen met experts en bezoekers van beurzen. Uw bedrijfsnaam en omschrijving krijgt een prominente plek in deze app.


Logopartner hoodies
Elke deelnemer krijgt een hoodie met het logo van uw bedrijfsnaam erop.


Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Interesseformulier partnership Rapidpro Hackathon 2020

    Secured By miniOrange